Om Scan-Pork

Scan-Pork A/S er et dansk eksportfirma, som er specialiseret i salg af smågrise og avlsdyr til et kraftigt voksende marked "worldwide". Firmaet har eksisteret siden 2001 og flyttede i 2009 til nye lokaler i Kolding. Vi lægger en ære i at rådgive vore kunder, således at de får den bedst mulige oplevelse af samarbejdet med Scan-Pork. Det være sig danske producenter såvel som udenlandske købere af avlsdyr.

Vore primære forretningsområder er handel med smågrise samt salg af avlsdyr. Smågrise opkøbes i Danmark og videresælges på de mest lukrative markeder, til gavn for vore danske producenter. Avlsdyr sælges i hele Verden og efterspørgslen efter dansk genetik er i kraftig fremgang. Dette skyldes årtiers målrettede avlsarbejde og dansk DanAvl-genetik har et markant forspring til de øvrige avlsselskaber på markedet.

Vi har derfor sammensat et team af medarbejdere, der spænder over en lang række kvalifikationer, som vore kunder kan trække på – det være sig produktionsrådgivning, foderrådgivning, strategisk rådgivning m.v. Salg af avlsdyr er en tillidssag, hvorfor vi gennem ligeværdig dialog altid holder tæt kontakt til vore udenlandske kunder, herunder rådgiver om Danavl-systemet samt opstart og management af Danavl-besætninger.